Tudásbázis

Lépésről lépésre útmutatók, oktatóvideók és műszaki információk

Slider

Ez az útmutató néhány alapvető munkafolyamat-beállítási lehetőséget tartalmaz az ODMS viselkedésének módosításához.

Ehhez az ablakhoz kattintson az Eszközök> Opciók> Munkafolyamat> Általános elemre

Általános munkafolyamat

Törölje az Opciót

Alapértelmezés szerint az Olympus szoftverből törölt fájlok a Lomtár mappába kerülnek, ahol a fájlok visszaállíthatók. Alternatív megoldásként a szoftver beállítható a fájlok teljes törlésére.

Eszközszinkronizálás

Alapértelmezés szerint, amikor a felvevõ csatlakoztatva van, megjelenik egy párbeszédablak, amely tájékoztatja a felvevõ dátumát és idõjét a PC beállításainak megfelelõen. Alternatív megoldásként ez a beállítás letiltható. 

Fájlnév-felbontás

Ha két fájl kerül hozzáadásra a szoftverhez ugyanazzal a névvel, ez az opció automatikusan átnevezi a fájlt, vagy lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy átnevezze őket.

Frissítési intervallum

Ha a fájlok a vártnál hosszabb ideig jelennek meg, amikor megosztják őket egy hálózati mappán, akkor a frissítési intervallum csökkentése (tehát a gyakoriság növelése) elősegíti ennek javulását. Ha azonban sok fájl van a mappákban, ennek frissítése hosszú időt vehet igénybe.

Elérhetőségeink

Szolgáltatás:

Régióspecifikus számok
Slider