Slide 1

Privatliv og Cookies Politik

Den juridiske bit

Privatliv og Cookies Politik

 

1. Introduktion

1.1 Vi er forpligtet til at beskytte privatlivet hos Olympus Professional Dictation Support (OPDS) besøgende og service brugere.

1.2 Denne politik gælder, hvor vi optræder som dataprocessor med hensyn til personlige data for OPDS besøgende og service brugere; med andre ord, hvor vi bestemmer formålene med og midlerne til behandling af disse personoplysninger.

1.3 Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For så vidt som disse cookies ikke er strengt nødvendige for levering af OPDS hjemmeside og tjenester, vil vi bede dig om at give vores samtykke til vores brug af cookies, når du først besøger vores hjemmeside.

1.4 Vores hjemmeside indeholder privatkontrol, som påvirker, hvordan vi behandler dine personlige data. Ved at bruge privatlivets kontrol kan du angive, om du vil modtage direkte marketing kommunikation. Du kan få adgang til privatkontrol via https://www.opdsupport.com/user-profile

1.5 I denne politik henviser "vi", "os" og "vores" til dataansvarlig som OM Digital Solutions og databehandler som OPDS. For mere information om os, se afsnit 19.

 

2. Hvordan bruger vi dine personlige data

2.1 I dette afsnit 2 har vi udtalt:

(a) de generelle kategorier af personoplysninger, som vi kan behandle

(b) i tilfælde af personoplysninger, som vi ikke har fået direkte fra dig, kilden og specifikke kategorier af disse data

(c) de formål, som vi kan behandle personoplysninger til og

d) retsgrundlaget for behandlingen.

2.2 Vi kan behandle data om din brug af vores hjemmeside og tjenester ("brugsdata"). Brugsdataene kan indeholde din IP-adresse, geografiske placering, browsertype og -version, operativsystem, henvisningskilde, besøgstid, sidevisninger og webstedsnavigationsstier samt oplysninger om tidspunktet, frekvensen og mønsteret for din brug af tjenesten. Kilden til brugsdata er vores analytics tracking system. Disse brugsdata kan behandles med det formål at analysere brugen af ​​hjemmesiden og tjenesterne. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig overvågning og forbedring af vores hjemmeside og tjenester.

2.3 Vi kan behandle dine kontooplysninger ("kontodata"). Kontodataene kan indeholde dit navn og din e-mail-adresse. Kilden til konto data er dig eller din arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, potentielle kunder, abonnenter, processorer, autoriserede agenter eller kontaktpersoner. Kontodataene kan behandles med det formål at drive vores hjemmeside, levere vores tjenester, sikre sikkerheden på vores hjemmeside og tjenester, opretholde back-ups af vores databaser og kommunikere med dig. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og virksomhed ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller på anmodning træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt.

2.4 Vi kan behandle dine oplysninger inkluderet i din personlige profil på vores hjemmeside ("profildata"). Profildataene kan indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, profilbilleder, hilsen (køn / forholdsstatus) og beskæftigelsesoplysninger. Profildataene kan behandles med det formål at muliggøre og overvåge din brug af vores hjemmeside og tjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og virksomhed ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller på anmodning træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt.

2.5 Vi kan behandle dine personlige data, der leveres under brug af vores tjenester ("service data"). Servicedataene kan omfatte lyddata, biometriske data (fingeraftryk, ansigt, nethinden), kommunikationsindhold (e-mails, scanninger osv.) Kreditcheckdata, kunde / leverandørklassificering, kundestatistik, kunde- / brugermasterdata / Ansættelsesdata), Beskæftigelsesdata (firma navn, adresse osv.), Geo-lokaliseringsdata, Markedsføringskampagnedata, Navn, Nyhedsbrevsdata (mailadresse, klikfrekvenser, åbningsfrekvenser osv.), Opinionsundersøgelsesdata, Ordreinformation , fakturaoplysninger), billed- og videodata, leverandørmasterdata, sporingsdata (cookies, Wi-Fi-sporing osv.) og brugsdata (IP-adresse, logføring, telefonoptegnelse). Kilden til servicedata er dig eller din arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, potentielle kunder, abonnenter, processorer, autoriserede agenter eller kontaktpersoner. Servicedataene kan behandles med det formål at betjene vores hjemmeside, levere vores tjenester, sikre sikkerheden for vores hjemmeside og tjenester, opretholde backup af vores databaser og kommunikere med dig. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og virksomhed ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller på anmodning træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt.

2.6 Vi kan behandle oplysninger, som du sender til offentliggørelse på vores hjemmeside eller via vores tjenester ("publikationsdata"). Publikationsdataene kan behandles med det formål at muliggøre sådan offentliggørelse og administration af vores hjemmeside og tjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og virksomhed ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller på anmodning træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt.

2.7 Vi kan behandle oplysninger i en forespørgsel, du sender til os vedrørende varer og / eller tjenester ("forespørgselsdata"). Forespørgselsdataene kan behandles med henblik på at tilbyde, markedsføre og sælge relevante varer og / eller tjenester til dig. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke.

2.8 Vi kan behandle oplysninger vedrørende vores kundeforhold, herunder kundekontaktoplysninger ("kundeforholdsdata"). Kundeforholdets data kan indeholde dit navn, din arbejdsgiver, din jobtitel eller din rolle, dine kontaktoplysninger og oplysninger i kommunikationen mellem os og dig eller din arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, potentielle kunder, abonnenter, processorer, autoriserede agenter eller Kontaktpersoner. Kilden til kundeforholdsdata er dig eller din Arbejdsgiver, Medarbejdere, Kunder, Potentielle Kunder, Abonnenter, Processorer, Autoriserede Agenter eller Kontaktpersoner. Kundens forholdsdata kan behandles med det formål at styre vores relationer med kunderne, kommunikere med kunderne, holde regnskab over disse meddelelser og fremme vores produkter og tjenester til kunderne. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig en korrekt forvaltning af vores kundeforhold.

2.9 Vi kan behandle oplysninger vedrørende transaktioner, herunder køb af varer og tjenesteydelser, som du indgår hos os og / eller via vores hjemmeside ("transaktionsdata"). Transaktionsdataene kan indeholde dine kontaktoplysninger, dine kortoplysninger og transaktionsoplysningerne. Transaktionsdataene kan behandles med det formål at levere de købte varer og tjenesteydelser og opbevare behørigt regnskab over disse transaktioner. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt og vores legitime interesser, nemlig en korrekt administration af vores hjemmeside og forretning.

2.10 Vi kan behandle oplysninger, som du giver os med henblik på at abonnere på vores e-mail-meddelelser og / eller nyhedsbreve ("meddelelsesdata"). Anmeldelsesdataene kan behandles med det formål at sende dig de relevante anmeldelser og / eller nyhedsbreve. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller træffe foranstaltninger til efter anmodning at indgå en sådan kontrakt.

2.11 Vi kan behandle oplysninger indeholdt i eller relateret til enhver kommunikation, du sender til os ("korrespondancedata"). Korrespondancedataene kan indeholde kommunikationsindhold og metadata i forbindelse med kommunikationen. Vores hjemmeside vil generere de metadata, der er forbundet med kommunikation foretaget ved hjælp af kontaktformularerne på hjemmesiden. Korrespondancedataene kan behandles med det formål at kommunikere med dig og arkivering. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores hjemmeside og forretning og kommunikation med brugerne.

2.12 Vi kan behandle oplysninger om Olympus diktation hardware og software produkter. Disse data kan omfatte versionsnumre, licensnøgler, modeller og miljødata. Kilden til disse data er dig eller din arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, potentielle kunder, abonnenter, processorer, autoriserede agenter eller kontaktpersoner. Disse data kan behandles til tekniske supporttjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke ELLER vores legitime interesser, nemlig levering af teknisk support ELLER udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller på anmodning træffe foranstaltninger til at indgå en sådan kontrakt.

2.13 Vi kan behandle ethvert af dine personlige data, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav, uanset om det er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig beskyttelse og påstand om vores juridiske rettigheder, dine juridiske rettigheder og andres juridiske rettigheder.

2.14 Vi kan behandle ethvert af dine personlige data, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt med henblik på at opnå eller opretholde forsikringsdækning, styre risici eller opnå professionel rådgivning. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig en korrekt beskyttelse af vores forretning mod risici.

2.15 Ud over de specifikke formål, som vi kan behandle dine personlige data, der er beskrevet i dette afsnit 2, kan vi også behandle dine personlige data, hvor en sådan behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt eller i orden for at beskytte dine vitale interesser eller vital interesser hos en anden fysisk person.

2.16 Giv venligst ikke andre personers personlige oplysninger til os, medmindre vi beder dig om at gøre det.

 

3. Automatiseret beslutningstagning

3.1 Vi bruger dine personlige data med henblik på automatiseret beslutningstagning i forbindelse med træning og spørgeskemaer.

3.2 Denne automatiserede beslutningstagning vil indebære at markere resultaterne af indsendelsen.

3.3 Betydningen og mulige konsekvenser af denne automatiserede beslutningstagning er at opnå / ikke opnå en passende akkreditering.

 

4. Levering af dine personlige oplysninger til andre

4.1 Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert medlem af vores gruppe af virksomheder (det vil sige vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og alle dets datterselskaber) i det omfang det er rimeligt nødvendigt for formålene og de retsgrundlag, der er fastsat i denne politik.

4.2 Vi kan videregive dine personlige oplysninger til vores forsikringsselskaber og / eller professionelle rådgivere i det omfang det er rimeligt nødvendigt med henblik på at opnå eller opretholde forsikringsdækning, forvalte risici, opnå professionel rådgivning eller etablere, udøve eller forsvare juridiske krav, uanset om de er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.

4.3 Finansielle transaktioner relateret til vores hjemmeside og tjenester er ELLER kan blive håndteret af vores betalingstjenesteudbydere, PayPal og Squareup. Vi deler kun transaktionsdata med vores betalingstjenesteudbydere i det omfang, det er nødvendigt med henblik på at behandle dine betalinger, refundere sådanne betalinger og behandle klager og forespørgsler vedrørende sådanne betalinger og tilbagebetalinger. Du kan finde oplysninger om betalingstjenesteudbydernes privatlivspolitikker og -praksis på:

(A) https://www.paypal.com

(B) https://squareup.com

4.4 Vi kan videregive dine forespørgselsdata til en eller flere af de udvalgte tredjepartsleverandører af varer og tjenester, der er identificeret på vores hjemmeside, med det formål at sætte dem i stand til at kontakte dig, så de kan tilbyde, markedsføre og sælge relevante varer og / eller tjenester til dig. . Hver sådan tredjepart vil fungere som en dataansvarlig i forhold til de forespørgselsdata, vi leverer til den; og når du kontakter dig, vil hver sådan tredjepart give dig en kopi af sin egen privatlivspolitik, som regulerer tredjemands brug af dine personlige data.

4.5 Ud over de specifikke oplysninger om personoplysninger, der er beskrevet i dette afsnit 4, kan vi videregive dine personlige oplysninger, hvor sådanne oplysninger er nødvendige for at overholde en lovmæssig forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller den vitale interesse interesser af en anden fysisk person. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis sådan oplysning er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav, uanset om der er tale om retssager eller ved en administrativ eller udenretslig procedure.

 

5. Internationale overførsler af dine personlige data

5.1 I dette afsnit 5 giver vi oplysninger om de omstændigheder, hvor dine personoplysninger kan overføres til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

5.2 Vi har kontorer og faciliteter i Japan, Amerika, Mellemøsten, Sydafrika, Rusland og Australien. Europa-Kommissionen har foretaget en "tilstrækkelig beslutning" med hensyn til databeskyttelseslovgivningen i hvert af disse lande. Overførsler til hvert af disse lande vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, nemlig brugen af ​​standard databeskyttelsesklausuler vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen.

5.3 Værtsfaciliteterne til vores hjemmeside er beliggende i Det Forenede Kongerige.

5.4 Vores koncern er beliggende i EØS, Japan, Amerika, Mellemøsten, Sydafrika, Rusland og Australien. Europa-Kommissionen har foretaget en "tilstrækkelig beslutning" med hensyn til databeskyttelseslovgivningen i hvert af disse lande. Overførsler til hvert af disse lande vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, nemlig brugen af ​​standard databeskyttelsesklausuler vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen.

5.5 Du anerkender, at personlige data, som du sender til offentliggørelse via vores hjemmeside eller tjenester, muligvis er tilgængelige via internettet over hele verden. Vi kan ikke forhindre brugen (eller misbrug) af sådanne personoplysninger af andre.

 

6. Bevare og slette personlige data

6.1 Denne afdeling 6 fastlægger vores politikker og procedurer for dataopbevaring, som er designet til at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser i forbindelse med opbevaring og sletning af personoplysninger.

6.2 Personlige data, som vi behandler til ethvert formål eller formål, må ikke opbevares længere end nødvendigt med det formål eller med det formål.

6.3 Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe du er registreret abonnent eller bruger af vores produkter eller så længe vi har et andet forretningsmæssigt formål at gøre det, og derefter ikke længere end krævet eller lovligt tilladt, eller vores Records Retention Policy, som er rimeligt nødvendigt for intern rapportering og forsoning, eller for at give dig feedback eller information, du måtte ønske.

6.4 Uanset de øvrige bestemmelser i dette afsnit 6 kan vi beholde dine personlige data, hvor en sådan opbevaring er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons livsinteresser.

 

7. Sikkerhed af personoplysninger

7.1 Vi træffer passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre dine personlige oplysninger og for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige data.

7.2 Vi gemmer alle dine personlige data på sikre servere, pc'er og mobile enheder og i sikre manuelle registreringssystemer.

7.3 Data vedrørende dine henvendelser og finansielle transaktioner, der sendes fra din webbrowser til vores webserver eller fra vores webserver til din webbrowser, vil blive beskyttet ved hjælp af krypteringsteknologi.

7.4 Du anerkender, at overførsel af ukrypterede (eller utilstrækkeligt krypterede) data via internettet i sig selv er usikker, og vi kan ikke garantere sikkerheden for data sendt over internettet.

7.5 Du bør sikre, at dit kodeord ikke er udsat for at blive gættet, uanset om det er af en person eller et computerprogram. Du er ansvarlig for at opbevare den adgangskode, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside fortroligt, og vi vil ikke bede dig om dit kodeord (undtagen når du logger ind på vores hjemmeside).

 

8. Ændringer

8.1 Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside.

8.2 Du bør lejlighedsvis tjekke denne side for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer af denne politik.

8.3 Vi kan meddele dig væsentlige ændringer af denne politik via e-mail.

 

9. Dine rettigheder

9.1 I dette afsnit 9 har vi opsummeret de rettigheder, du har i databeskyttelsesloven. Nogle af rettighederne er komplekse, og ikke alle detaljerne er medtaget i vores resuméer. Derfor bør du læse de relevante love og vejledning fra de regulerende myndigheder for en fuldstændig forklaring af disse rettigheder.

9.2 Dine primære rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven er:

a) retten til adgang

b) retten til berigtigelse

c) retten til at slette

d) ret til at begrænse forarbejdningen

e) ret til indsigelse mod forarbejdning

f) retten til dataoverførbarhed

g) ret til at klage til en tilsynsmyndighed og

h) ret til at inddrage samtykke

9.3 Du har ret til at få bekræftet, hvorvidt vi behandler dine personoplysninger og, hvor vi gør, adgang til personoplysningerne, sammen med visse yderligere oplysninger. Disse yderligere oplysninger omfatter detaljer om formålene med behandlingen, de pågældende kategorier af personoplysninger og modtagerne af personoplysningerne. Forudsat at andres rettigheder og friheder ikke påvirkes, vil vi give dig en kopi af dine personlige data. Det første eksemplar udleveres gratis, men yderligere kopier kan være underlagt et rimeligt gebyr. Du kan få adgang til dine personlige data ved at sende en e-mailanmodning til: hjælp til e-mail txt

9.4 Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig rettet og, under hensyntagen til formålet med behandlingen, at have ufuldstændige personoplysninger om dig, der er gennemført.

9.5 Under visse omstændigheder har du ret til sletning af dine personlige data uden unødig forsinkelse. Disse omstændigheder omfatter: Personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet du trækker samtykke til samtykkebaseret behandling Du protesterer mod forarbejdningen i henhold til visse regler om gældende lov om databeskyttelse. behandlingen er til direkte markedsføring og personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt. Der er imidlertid udelukkelser fra retten til at slette. De generelle undtagelser omfatter, hvor behandling er nødvendig: for udøvelse af retten til ytringsfrihed og information; for overholdelse af en juridisk forpligtelse eller for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

9.6 Under visse omstændigheder har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data. Disse omstændigheder er: Du bestrider rigtigheden af ​​personoplysningerne. behandling er ulovlig, men du modsætter dig sletning Vi har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på vores behandling, men du har brug for personlige data til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. og du har protesteret mod behandling, indtil du har bekræftet denne indsigelse. Når behandlingen er begrænset på dette grundlag, kan vi fortsætte med at gemme dine personlige data. Vi vil dog kun ellers behandle det: med dit samtykke til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af hensyn til vigtig offentlig interesse.

9.7 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data af grunde, der vedrører din særlige situation, men kun i det omfang det retsgrundlag for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for: udførelse af en opgave udført i offentlig interesse eller i udøvelse af enhver offentlig myndighed, der er hos os eller formålene med de legitime interesser, som vi eller tredjemand forfølger. Hvis du gør en sådan indsigelse, ophører vi med at behandle de personlige oplysninger, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen er til etablering, motion eller forsvar af juridiske krav.

9.8 Du har ret til at protestere mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring (herunder profilering til direkte markedsføring). Hvis du gør en sådan indsigelse, ophører vi med at behandle dine personlige data til dette formål.

9.9 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data for videnskabelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål af grunde, der vedrører din særlige situation, medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af hensyn til almen interesse.

9.10 I det omfang det retsgrundlag for vores behandling af dine personoplysninger er:

a) samtykke eller

(b) at behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en kontrakt, som du er part i eller for at træffe foranstaltninger på din anmodning inden indgåelse af en kontrakt, og sådan behandling foregår automatisk, har du ret til modtag dine personlige data fra os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Denne ret gælder dog ikke, hvor det vil påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

9.11 Hvis du mener, at vores behandling af dine personlige oplysninger krænker databeskyttelseslovgivningen, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed med ansvar for databeskyttelse. Det kan du gøre i EU-medlemslandet for dit sædvanlige opholdssted, dit arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

9.12 I det omfang retsgrundlaget for vores behandling af dine personlige oplysninger er samtykke, har du ret til at tilbagekalde samtykket til enhver tid. Tilbagekaldelse vil ikke påvirke lovligheden af ​​behandlingen før tilbagekaldelsen.

9.13 Du kan udøve nogle af dine rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger ved skriftlig meddelelse til os, ud over de andre metoder, der er angivet i dette afsnit 9.

 

10. Tredjeparts hjemmesider

10.1 Vores hjemmeside indeholder hyperlinks til og detaljer om tredjeparts hjemmesider.

10.2 Vi har ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for tredjeparts privatlivspolitik og -praksis.

 

11. Personlige data for børn

11.1 Vores hjemmeside og tjenester er rettet mod personer over 16.

11.2 Hvis vi har grund til at tro på, at vi har personoplysninger om en person under denne alder i vores databaser, vil vi slette disse personoplysninger.

 

12. Opdatering af oplysninger

12.1 Lad os vide, om de personlige oplysninger, vi holder om dig, skal rettes eller opdateres.

 

13. Fungerer som en dataprocessor

13.1 Hvad angår brugsdata, regnes data, profildata, servicedata, offentliggørelsesdata, forespørgselsdata, kundeforholdsdata, transaktionsdata, meddelelsesdata, korrespondancedata, vi ikke fungerer som datastyring; I stedet virker vi som en dataprocessor.

13.2 For så vidt som vi fungerer som dataprocessor snarere end en datastyring, gælder denne politik ikke. Vores juridiske forpligtelser som dataprocessor er i stedet angivet i kontrakten mellem os og den relevante datastyring.

 

14. Om cookies

14.1 En cookie er en fil, der indeholder en identifikator (en række bogstaver og tal), der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Identifikatoren sendes derefter tilbage til serveren hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.

14.2 Cookies kan være enten "vedholdende" cookies eller "session" cookies: en vedvarende cookie gemmes af en webbrowser og forbliver gyldig indtil den fastsatte udløbsdato, medmindre den er slettet af brugeren inden udløbsdatoen. en session cookie, derimod udløber i slutningen af ​​bruger sessionen, når webbrowseren er lukket.

14.3 Cookies indeholder normalt ikke nogen information, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies.

 

15. Cookies, som vi bruger

15.1 Vi bruger cookies til følgende formål:

(a) godkendelse - vi bruger cookies til at identificere dig, når du besøger vores hjemmeside og som du navigerer på vores hjemmeside.

(b) status - vi bruger cookies til at hjælpe os med at afgøre, om du er logget ind på vores hjemmeside.

(c) indkøbskurv - vi bruger cookies til at opretholde status på din indkøbskurv, når du navigerer på vores hjemmeside.

(d) personalisering - vi bruger cookies til at gemme oplysninger om dine præferencer og til at personliggøre vores hjemmeside for dig.

(e) sikkerhed - vi bruger cookies som et element i sikkerhedsforanstaltningerne til beskyttelse af brugerkonti, herunder forebyggelse af svigagtig brug af loginoplysninger og beskyttelse af vores hjemmeside og tjenester generelt.

(f) analyse - vi bruger cookies til at hjælpe os med at analysere brugen og udførelsen af ​​vores hjemmeside og tjenester.

(g) cookie samtykke - vi bruger cookies til at gemme dine præferencer i forhold til brugen af ​​cookies mere generelt.

 

16. Cookies og Analytics bruges af vores tjenesteudbydere

16.1 Vores tjenesteudbydere bruger cookies, og disse cookies kan blive gemt på din computer, når du besøger vores hjemmeside.

16.2 Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af ​​vores hjemmeside. Google Analytics samler information om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies. De indsamlede oplysninger vedrørende vores hjemmeside bruges til at oprette rapporter om brugen af ​​vores hjemmeside. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.com/policies/privacy/.

16.3 Vi bruger Google reCAPTCHA til at beskytte vores websted. Google reCAPTCHA fungerer ved at spore og analysere brugeradfærd på et websted. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du følgende fortrolighedspolitikker og vilkår, der er angivet af tjenesteudbyderen: https://policies.google.com/privacy | https://policies.google.com/terms
 

17. Administrere cookies

17.1 De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies og slette cookies. Metoderne til at gøre det varierer fra browser til browser og fra version til version. Du kan dog hente up-to-date oplysninger om blokering og sletning af cookies via disse links:

(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da (Chrome);

(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-websitepreferences (Firefox);

(c) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(e) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari); og

(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

17.2 Blokering af alle cookies vil have en negativ indvirkning på anvendeligheden af ​​mange hjemmesider.

17.3 Hvis du spærrer cookies, kan du ikke bruge alle funktionerne på vores hjemmeside.

 

18. Cookie præferencer

18.1 Du kan administrere dine præferencer vedrørende brugen af ​​cookies på vores hjemmeside ved at besøge: opdsupport.com

 

19. Vores detaljer

19.1 Denne hjemmeside ejes og drives af Business Equipment Services Ltd

19.2 Vi er registreret i England og Wales under registreringsnummer 3732561, og vores hjemsted er hos Unit 6, Titan Court, Laporte Way, Luton, Bedfordshire, LU4 8EF, Det Forenede Kongerige.

19.3 Vores primære forretningssted er hos Unit 6, Titan Court, Laporte Way, Luton, Bedfordshire, LU4 8EF, Det Forenede Kongerige.

19.4 Du kan kontakte os:

a) pr. post til ovennævnte postadresse

(b) ved hjælp af vores hjemmeside kontakt formular;

(c) telefonisk, på kontaktnummer udgivet på vores hjemmeside

(d) via e-mail, ved hjælp af e-mail-adressen offentliggjort på vores hjemmeside.

 

20. Databeskyttelsesregistrering

20.1 Vi er registreret som datastyring med UK Information Commissioner's Office.

20.2 Vores registreringsnummer til databeskyttelse er ZA182263.

Kontakt os Parralax
Kom i kontakt med os
Regionspecifikke numre
enbghrcsdanlfifrkadeelhugaitjanofaplptruessvcy