Slide 1

Vidensdatabase

Trin for trin guider, video tutorials og teknisk information

Backup funktion

Pro-softwaren gemmer en sikkerhedskopi af alle diktater, der er downloadet i Backup-mappen. Denne vejledning vil gennemgå aktivering / deaktivering af funktionen, ændring af placeringen af ​​backupmappen og automatisk rensning af filer i denne mappe efter en bestemt periode.

Aktivering / deaktivering af backupfunktionen

Som standard er backupmappen allerede aktiveret. Sådan deaktiveres:

  • Gå til Værktøjer> Indstillinger ...> Mappedesign> Download bakke
    • Bemærk: Hvis du vælger Download Tray, anvendes indstillingen automatisk til mapper AG. Dette kan spare tid for at konfigurere indstillingen for hver mappe.

backup 1

  • Deaktiver sikkerhedskopiering
  • Backup-mappen kan derefter også deaktiveres på dette tidspunkt. Vælg backup-mappen.
  • Indstil til Nej for at deaktivere.

Ændring af mappebanen:

 For at indstille stien kan du enten:

  • Indtast / indsæt placeringen i sti-feltet
  • Klik ind i feltet Sti
  • Klik på pilen og derefter på knappen "..." for at åbne browseren, som giver dig mulighed for at finde din ønskede placering.
  • Vælg mappen
  • Klik på OK.

backup 2

Aktivering af Purge-funktionen:

  • Klik ind i feltet Udfyld feltet
  • Klik på knappen "...".

backup 3

  • Indstil det interval, hvorpå du skal rense filerne i backupmappen

backup 4

  • Klik på "OK".
  • Klik på Anvend / OK.

 

Kontakt os Parralax
Kom i kontakt med os
Regionspecifikke numre
enbghrcsdanlfifrkadeelhugaitjanofaplptruessvcy